h3

Η ΕΝΟΡΙΑΚΗ ΝΕΑΝΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΑΓΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΓΚΥΖΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΗ 4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ / ΝΕΟΥΣ ΕΩΣ 35 ΕΤΩΝ

ΦΛΩΡΙΝΑ - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ - ΠΡΕΣΠΕΣ - ΑΓΙΟΣ ΑΧΙΛΛΕΙΟΣ – Π. ΣΟΥΜΕΛΑ

1η ΗΜΕΡΑ: ΤΡΙΤΗ 21/04 ΑΘΗΝΑ - ΜΕΤΕΩΡΑ - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΦΛΩΡΙΝΑ Αναχώρηση νωρίς το πρωί από τον Ιερό Ναό μας και με τις κατάλληλες στάσεις θα φτάσουμε στα Μετέωρα. Θα κάνουμε μία βόλτα να δούμε τα μοναστήρια, μία στάση για φωτογραφίες και αμέσως μετά θα γευματίσουμε σε κάποιο από τα self service της περιοχής. Συνεχίζουμε τον δρόμο μας και περίπου σε δύο ώρες και είκοσι λεπτά θα είμαστε στην όμορφη Καστοριά Θα πιούμε ένα καφεδάκι πάνω στην πανέμορφη λίμνη Ορεστιάδα και από εκεί σε μιάμιση ώρα θα είμαστε στην Φλώρινα στο ξενοδοχείο μας που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία. Ελεύθερος χρόνος. Δείπνο, διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΤΕΤΑΡΤΗ 22/04 ΦΛΩΡΙΝΑ - ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ - ΆΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ - ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ - ΝΥΜΦΑΙΟ Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για το Νυμφαίο το οποίο συγκαταλέγετε στα 10 ομορφότερα χωρία της Ευρώπης για να πιούμε το καφεδάκι μας. Στην συνέχεια συνεχίζουμε για τα πασίγνωστα ζεστά και ιαματικά λουτρά Πόζαρ. Καλό είναι να έχουμε το μαγιό μας μαζί για να ευχαριστηθούμε ένα ζεστό μπάνιο στα νερά που έχουν 37 βαθμούς θερμοκρασία. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για γεύμα και αγορές στα πολλά μαγαζιά με τα παραδοσιακά προϊόντα. Το απογευματάκι θα πιούμε το καφεδάκι μας στο παραδοσιακό και καταπληκτικό πετρόκτιστο οικισμό του Αγίου Αθανασίου στο Καϊμακτσαλάν. Η παραδοσιακή μακεδονίτικη αρχιτεκτονική, η εκπληκτική θέα στη λίμνη Βεγορίτιδα και βεβαίως, το χιονοδρομικό του Καϊμακτσαλάν, έχουν αναδείξει τον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο στον πιο δημοφιλή ορεινό προορισμό της Δυτικής Μακεδονίας και σε έναν από τους σημαντικότερους της Ελλάδας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο δείπνο, διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΠΕΜΠΤΗ 23/04 ΦΛΩΡΙΝΑ - ΜΙΚΡΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΕΣΠΑ - ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΌ ΚΕΝΤΡΟ ΒΙΓΛΑΣ Αφού πάρουμε το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για το χιονοδρομικό κέντρο της Βίγλας Πισοδερίου είναι ένα αρκετά μεγάλο χιονοδρομικό κέντρο, το οποίο περιβάλλεται από ένα τοπίο εκπληκτικής φυσικής ομορφιάς. Πρόκειται για ένα από τα παλαιότερα σε λειτουργία χιονοδρομικά κέντρα, αφού ο πρώτος του συρόμενος αναβατήρας τοποθετήθηκε το 1967. Η Βίγλα σήμερα διαθέτει πολλούς αναβατήρες και πίστες και ένα από τα ομορφότερα σαλέ που υπάρχουν στα ελληνικά βουνά. Υψόμετρο: 1. 650μ. - 1. 970μ. Σύνολο αναβατήρων: 5 Σύνολο πιστών: 10 συνολικό μήκος πιστών: 13 χλμ. εκεί θα πιούμε το καφεδάκι μας και όποιος θέλει μπορεί να πάρει μέρος στα διάφορα σπορ όπου προσφέρει το χιονοδρομικό κέντρο . Αργότερα θα μεταβούμε στις Πρέσπες, τα υδάτινα σύνορα της Ελλάδας με την Αλβανία, αποτελούν έναν από τους μεγαλύτερους βιότοπους της χώρας (αλλά και της Ευρώπης) και έναν από τους τελευταίους - δυστυχώς - φυσικούς παραδείσους που φιλοξενούν πολυάριθμα σπάνια είδη χλωρίδας και πανίδας. Θα επισκεφτούμε πρώτα την μικρή Πρέσπα και θα περάσουμε την πανέμορφη πεζογέφυρα πάνω από την λίμνη για να μεταφερθούμε στο νησάκι του Αγίου Αχίλλειου για να δούμε την εντυπωσιακή εκκλησία που έχει απομείνει στο νησάκι από το 983μχ που χτίστηκε από τον Βούλγαρο Σαμουήλ, του οποίου φυσικά θα μάθουμε και την ιστορία του. Συνεχίζουμε για την μεγάλη Πρέσπα και το τελευταίο Ελληνικό χωριό τους Ψαράδες. Εκεί όσοι επιθυμούν μπορούν να κάνουν μία βαρκάδα και να φτάσουν μέχρι τα απομονωμένα ασκηταρειά που υπάρχουν στις όχθες της λίμνης. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για φαγητό. Μπορείτε να απολαύσετε φρέσκο ψάρι της λίμνης, πέστροφα κλπ, τοπικά φασόλια, αλλά και δικά τους φρέσκα κρέατα. Επιστροφή μετά από μία ακόμη όμορφη ημέρα στην επίσης όμορφη και κοσμοπολίτικη Φλώρινα. Δείπνο, διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/04 ΦΛΩΡΙΝΑ - ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ - ΑΘΗΝΑ Σήμερα αναχωρούμε από το ξενοδοχείο με τις βαλίτσες μας και κατευθυνόμαστε προς το Βέρμιο που βρίσκεται η Ιερά Μονή Της Παναγίας Σουμελάς. Θα μάθουμε την ιστορία την Εικόνας και της Μονής, η οποία είναι συγκινητική, θα προσκυνήσουμε, θα πάρουμε Αγίασμα και θα συνεχίσουμε τον δρόμο μας με τις κατάλληλες στάσεις να επιστρέψουμε στην βάση μας σε μία λογική ώρα.

 ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Πούλμαν τελευταίας τεχνολογίας • Περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα • 3 διανυκτερεύσεις σε εξαιρετικό ανακαινισμένο κεντρικό ξενοδοχείο • 3 πρωινά & 3 δείπνα • Αρχηγός συνοδός του γραφείου με γνώσεις • ΦΠΑ & διόδια • Τίποτα προαιρετικό • Βραδιά με DJ για να διασκεδάσουμε • Φόρους διαμονής του ξενοδοχείου 0,75€

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Τυχόν εισόδους σε μουσεία

Δηλώσεις συμμετοχής https://www.eneagstylianougkyzi.gr/eservices/ekdromiservice.php

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2106464274 

Τιμή κατ’ άτομο 168 ευρώ

Απαραίτητη προϋπόθεση για να πραγματοποιηθεί η εκδρομή είναι μέχρι 30 Μαρτίου 2020 να έχουν δηλώσει συμμετοχή τουλάχιστον 20 άτομα καταβάλλοντας το 1/3 του συνολικού ποσού της εκδρομής. Τελική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής 6 Απριλίου 2020. 

Η εγγραφή σας στην εκδρομή σημαίνει ότι αποδέχεστε τους γενικούς όρους συμμετοχής της εταιρείας μας του ΕΟΤ και του ΗΑΤΑ που υπάρχουν στις “πληροφορίες” της ιστοσελίδας μας και σε έντυπο στο γραφείο μας. Αν δεν το βρίσκετε ζητήστε να σας αποσταλεί ηλεκτρονικά ή να το προμηθευτείτε από το γραφείο μας.

Αγαπητοί γονείς παρακάτω θα βρείτε τη δήλωση συμμετοχής για την 4ήμερη εκδρομή στην Μακεδονία.

 

 

 

Pin It

Δημιουργία ιστοτόπου ΑΔΑΜ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ