h3

Με ανάμεικτα αισθήματα εκπλήξεως και αγανακτήσεως λάβαμε ως γονείς γνώση της εγκυκλίου του Υπουργού Παιδείας κ.κ. Γαβρόβλου προς τις διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και τα Γυμνάσια της χώρας σύμφωνα με την οποία μαθητές και γονείς καλούνται να ενημερωθούν για ζητήματα που αφορούν το “Σώμα και την Ταυτότητα” με αφορμή την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση και άλλες ενότητες που αφορούν τις διατροφικές συνήθειες.
Στην εγκύκλιο αυτή μεταξύ άλλων τα παιδιά μας καλούνται να διαλέξουν στο σχολείο το κοινωνικό τους φύλο ανεξάρτητα ποιό είναι το βιολογικό και οι γονείς θα πρέπει να αναζητήσουν τρόπους συμπαράστασης στα παιδιά που σκέφτονται από αγόρια να γίνουν κορίτσια ή το αντίθετο. Αλλιώς οι γονείς κινδυνεύουν να χαρακτηρισθούν ομοφοβικοί ή τρανφοβικοί!!!
Είναι προφανέστατο ότι υπό της εγκυκλίου αυτής επιχειρείται η βιαία κατεδάφιση του ελληνοχριστιανικού ορθοδόξου ακρογωνιαίου λίθου, που στηρίζει όλες τις ηθικές αξίες επί των οποίων οικοδομήθηκε ο σύγχρονος πνευματικός άνθρωπος. Με την εγκύκλιο αυτή επιχειρείται η καταστροφή κάθε ωραίου, ηθικού, πνευματικού, χριστιανικού, Ευαγγελικού, Αποστολικού και Πατερικού καθώς η Ορθόδοξη Εκκλησία συμβαδίζει με τις αξίες αυτές επί 2000 χρονια.
Αυτή η εγκύκλιος του υπουργείου Παιδείας, που έρχεται σε συνέχεια της προσπάθειας αλλαγής του μαθήματος των Θρησκευτικών σε μάθημα θρησκειολογίας (που απετράπη την τελευταία στιγμή λόγω της μεσολάβησης της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος) φαίνεται ότι είναι η νέα μορφή καταλύσεως της ηθικής υποδομής των παιδιών μας, καθώς με το πρόσχημα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης, που πράγματι λείπει από το σημερινό εκπαιδευτικό σύστημα, ουσιαστικά ποδοπατείται ο πνευματικός άνθρωπος.
Είναι γεγονός ότι η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των νέων μας δεν διδάσκεται πουθενά και αυτό είναι πράγματι ένα κενό. Από το σημείο όμως αυτό μέχρι της απόπειρας απενεχοποίησης της ανατροπής της ανθρώπινης οντολογίας και φυσιολογίας, με τη διδασκαλία των ενοτήτων:

• Σωματικές αλλαγές στην εφηβεία
• Βιολογικό και Κοινωνικό Φύλο
• Αποδομώντας τα έμφυλα στερεότυπα
• Φύλο, Σεξουαλικός Προσανατολισμός και Ανθρώπινα Δικαιώματα
• Έμφυλα στερεότυπα και διακρίσεις με βάση το φύλο στην οικογένεια, στην εργασία και στην κοινωνία
• Ομοφοβία και Τρανφοβία στην κοινωνία και στο σχολείο

αποκαλύπτονται οι προθέσεις του Υπουργείου Παιδείας να μολύνει με πρωτόγνωρες αντιλήψεις τον ηθικό κόσμο των παιδιών μας και εμάς των γονέων τους.
Τίθεται, λοιπόν, σαφώς το θέμα ως προς την στάση που θα πρέπει να τηρήσουμε ως γονείς έναντι της νέας αυτής “ηθικής” εισβολής που στόχο έχει την εξαχρείωση των παιδιών μας.
Αρχικά θα πρέπει εμείς οι γονείς να διαμαρτυρηθούμε μέσω των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων μας (οι Σύλλογοι εδώ θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους). 
Εν συνεχεία θα πρέπει εμείς οι γονείς να ασχοληθούμε με την αποκωδικοποίηση των νέων λέξεων που εισηγούνται οι ανατροπείς της ηθικής τάξεως αιώνων, λέξεις στις οποίες αλλάζουν την γραφή και την εκφορά για να μην ξενίσουν τη νέα γενεά. Για παράδειγμα τι θα πει τρανφοβία; Τι θέλει να πει με τη λέξη αυτή ο “προοδευτικός” συντάκτης της εγκυκλίου; Μήπως είναι η ετυμολογική πολιτογράφηση στην ελληνική της λέξης τρανσέξουαλ; Και τι εννοεί ως ομοφοβία; Μήπως ομοφυλοφοβία;
Το τρίτο που έχουμε να κάνουμε εμείς οι γονείς είναι η ενίσχυση του ελληνορθόδοξου θρησκεύματος στα παιδιά μας, καθώς όπως βλέπουμε καθημερινά “οι καιροί ού μενετοί”. Οι γεννήσεις στη χώρα μας μειώνονται, οι αμβλώσεις ξεπερνούν τις 300.000 κάθε χρόνο, ο ισλαμισμός εισέβαλε στην ελληνική κοινωνία, οι νέοι μας εκπατρίζονται και η Ελλάδα χάνει την πνευματική και πανεπιστημιακήτης ικμάδα. Η Ορθοδοξία τελεί υπό διωγμό.
Πρέπει να ξέρουμε ότι βάσει του ισχύοντος νόμου, έχουμε το δικαίωμα να διαμαρτυρηθούμε και να ασκήσουμε το καθήκον μας ως γονείς.
Είναι επιτακτική ανάγκη να υποβάλουμε στην Διεύθυνση του Σχολείου μας σχετική αίτηση, με την οποία θα απαιτούμε ότι δεν δεχόμαστε το παιδί μας να παρακολουθήσει και να συμμετάσχει στη διδασκαλία των διδακτικών ενοτήτων που αφορούν τον τρίτο άξονα με τίτλο "έμφυλες ταυτότητες" της εγκυκλίου.
Ας περιχαρακωθούμε λοιπόν γύρω από το θεσμό της οικογένειας και της Εκκλησίας η οποία αποδεδειγμένα στήριξε επί αιώνες και στηρίζει τον Ελληνισμό από τα δεινά των ποικιλονύμων κατακτητών, δια της διδαχής, της ηθικής στηρίξεως αλλά και της προσωπικής θυσίας.
Οι ελληνικές οικογένειες θα πρέπει να πετάξουμε στην κάλαθο των αχρήστων τις δήθεν προοδευτικές εγκυκλίους και να προσκολληθούμε στα αληθινά προοδευτικά διδάγματα της Ορθοδόξου Πίστεώς μας. Θα βρούμε ένθερμους συμπαραστάτες τους ποιμένες της Εκκλησίας μας με συμβουλές και ορθές κατευθύνσεις στις άκρως επικίνδυνες ατραπούς του σύγχρονου ανθρώπου, που ζει σε ένα ταραγμένο πλανήτη ο οποίος απεργάζεται την καταστροφή του όχι μόνο βιαίως δια της χρήσεως των όπλων, αλλά υπούλως και δια της αποικοδομήσεως των απαρασάλευτων ηθικών και χριστιανικών αξιών.
Η εν λόγω εγκύκλιος του Υπουργού Παιδείας είναι επιεικώς απαράδεκτη, αλλά και ύποπτη, καθώς επιχειρεί να εισβάλει στις νέες μαθησιακές δραστηριότητες περί σεξουαλικής δήθεν διαπαιδαγώγησης με ενότητες που αφορούν την διατροφή (προς εξισορρόπηση δύο ασχέτων θεμάτων) σε μία εποχή φτωχοποίησης του ελληνικού λαού, συσσιτίων και λιποθυμιών μαθητών από πείνα στα σχολεία. Την ίδια στιγμή στα σχολεία και τα πανεπιστήμια του εξωτερικού διδάσκονται τα αρχαία ελληνικά, στην Ρωσία τα Ελληνικά είναι η δεύτερη επίσημη γλώσσα και εμείς στη χώρα μας θα μάθουμε στα παιδιά μας στα σχολεία μας πώς μπορούν να αλλάξουν φύλο!!! Εμείς τα βλέπουμε φυσιολογικά όλα αυτά; Αν όχι τότε μην εφησυχάζουμε και μην καθεύδομεν αλλά νήφοντες γρηγορούμεν.
Αξίζει να διευκρινίσουμε ότι η Ορθόδοξη Εκκλησία μας ουδέποτε αντετάχθη ή επέδειξε ρατσιστικές διαθέσεις προς τον άνθρωπο που έχει σεξουαλικές ιδιαιτερότητες σεβόμενη το αυτεξούσιό του. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η ιδιαιτερότητα πρέπει να γίνει κανόνας και ο κανόνας ιδιαιτερότητα.
Επίσης Σύμφωνα με το Άρθρο 2 - Δικαίωμα στην Εκπαίδευση της Σύμβασης περί προασπίσεως των δικαιωμάτων του ανθρώπου και των θεμελιωδών ελευθεριών "...το κράτος εν τη ασκήσει των αναλαμβανομένων υπ' αυτού καθηκόντων επί του πεδίου της μορφώσεως και της εκπαιδεύσεως θα σέβεται το δικαίωμα των γονέων όπως εξασφαλίζωσι την μόρφωσιν και εκπαίδευσιν ταύτην συμφώνως προς τας ιδίας αυτών θρησκευτικάς και φιλοσοφικάς πεποιθήσεις".
Άραγε η συγκεκριμένη εγκύκλιος συμβαδίζει με τις θρησκευτικές και φιλοσοφικές πεποιθήσεις των Ελλήνων γονέων;

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ

Με εκτίμηση
(Ακολουθούν υπογραφές γονέων)


Δημιουργία ιστοτόπου ΑΔΑΜ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ